FARMERI SLOŽNI:

'Ante izgleda kao da ga je krava zalizala'

04.03.2009 u 12:42

Bionic
Reading

Težak fizički rad očigledno je iscrpio farmere, pogotovo ženski dio populacije, koji sve teže i teže ustaje svaki dan, ali nekim farmerima nije nestalo inspiracije za zbijanje pošalica na Antin račun i za rasprave o ženskim stražnjicama

Jedini ranoranilac ovog jutra bio je Gego, koji je marljivo skupljao vodu iz bunara za sve farmere već od osam ujutro. Ostatak sudionika počeo se dizati oko devet sati, a neke farmerice poput Simone, Tanje i Sonje nastavile su sve do deset sati oporavljati mišiće umorne od teškog fizičkog rada.

Nakon prve kave i atmosfera se zagrijala, Pjer je uzeo gitaru, Gego i Vajta su zapjevali, a neke su se tenzije od jučer smirile, tako da je i Marija bilo vidno raspoloženija.

Vodeći raspravu o Geginoj kosi, farmeri su zbijali šale o Antinoj frizuri, komentirajući da izgleda kao da ga je krava zalizala.

Povele su se i zanimljive rasprave o ženskim stražnjicama, pa je Marina završila raspravu izjavom: 'Što ja imam od toga u životu da ti se sviđa moja guzica?'

Poznati mister skandala Budi izgleda kao da i nije došao na farmu da bi izazivao skandale, već misteriozno i samozatajno izbjegava svako konkretno pitanje.

U ovo doba farmeri se spremaju za još jedan težak radni dan na blatnoj farmi.