POČELO JE!

Hrvatska na koljenima: Simona i Ante konačno na farmi

01.03.2009 u 21:00

Bionic
Reading

Predstavljanje novopečenih farmera zasjenio je ulazak najpoznatijeg hrvatskog bračnog para Gotovac, a pažnju su privukle i dobre noge voditeljica Mije i Nikoline, koje su ovu sezonu najavile kao najtežu, najblatnjaviju i u svakom slučaju zanimljiviju od prošle

'Ako ste mislili da ste prošle godine na farmi vidjeli sve, grdno se varate!' riječi su kojima je Mia Kovačić najavila novu sezonu najgledanijeg hrvatskog reality showa. Iako će nas svakodnevno zabavljati razni kandidati nadasve zanimljivih profila, čini se da su od samog početka sve oči uprte u Simonu i Antu Gotovac. I nisu nas razočarali. Ante je rekao da nema pojma zašto se odlučio na ovaj potez, dok je Simonica izjavila da je željela jedan novi život, pa se odlučila za onaj na selu. Nakon toga vješto nam je demonstrirala mužnju krave na mikrofonu.

'Otočki boem' Gego i Marija Štrajh, koju su predstavili kao stručnjakinju (u čemu - ne znamo), najavili su farmerski bend, ali i tromjesečnu apstinenciju od seksa. Aktualni mister skandala Bubi uhvatit će se težeg farmerskog posla, a najavio je i upoznavanje javnosti sa svojim pravim licem, dok je reality veteranka Tanja Jovanović u pola minute uspjela reklamirati svoj novi singl, ali i naglasiti da nakon ovog realityja ide u penziju – ovaj joj je, naime, drugi i zadnji.

Mario Mlinarić u studio je ušao noseći mršavicu Sonju Kovač jednom rukom, što nije čudno jer dečko u slobodno vrijeme vuče automobile, a kao zamjensku aktivnost na selu najavio je navlačenje upravo spomenute Sonje po farmi – pitanje je samo u kojem smislu.

Kraljevi eksjugoslavenske rock dance scene Vajta i Marina Perazić, unatoč tome što su najstariji farmeri, ipak neće soliti pamet svojim mlađim supatnicima. Kuharice će nam biti Petra Maroja, Ivana Paris i Simonica. Dok bi se potonja mogla proslaviti svojim čušpajzima, Ivana bi mogla istarskom supom, a Petra je sklonija mesnim specijalitetima, za koje će, čini se, nedostajati sirovina.

Nikolina je nakon nekog vremena vruću haljinicu zamijenila još seksipilnijom odjevnom kombinacijom u stilu učiteljice, pri čemu je samu sebe predstavila kao 'noćnu moru školaraca, i mokri san muškog dijela življa' što je svakako polučilo uzdahe iz publike.

Pri samom ulasku na imanje imali smo prilike vidjeti i prve potencijalne nježnosti koje su razmijenjivali Mario i zauzeta Sonja Kovač držeći se za ruke, uz to što joj je snažni Mario ponio i vreću. Jadna je Simonica svoju morala tegliti sama te je malo falilo da na svoja krhka pleća dobije još i Antinu

Za prvu je gazdaricu slučajnim odabirom izabrana Ivana Paris kojoj se posrećilo da ispod šešira pronađe i potkovu, a kako će u toj ulozi snaći urbana ljepotica koja se panično boji purana tek ćemo vidjeti.