Estrada POD PALJBOM

Angelina izazvala bijes udruge Žene - žrtve rata

  • Autor: tportal.hr
  • 30.11.2010 22:20:00
  • 30.11.2010 20:41:28

Udruga Žene - žrtve rata' izrazila je ogromno nezadovoljstvo temom filma o Bosni koji je počela nedavno snimati. Predstavnici te udruge kažu kako smatraju da holivudska zvijezda ne bi više smjela nositi titulu ambasadora UNCHR-a

Žrtve rata u Bosni napale su slavnu američku glumicu Angelinu Jolie jer se još nije našla s predstavnicima udruge Žene - žrtve rata. Kontroverzni ljubavni film koji se događa u Bosni devedesetih od samog početka izazivao je razne negativne reakcije.

'Angelina Jolie neupućena je u stvarnost žrtava i samo to nam je već dosta da sumnjamo u scenarij. Inzistirali smo na tome da se sastanemo s Angelinom Jolie jer ne želimo da se žrtve krivo predstave svijetu. Naš glas je važan u svemu ovome i trebalo bi nam se pokazati više poštovanja', rekli su predstavnici udruge Žene - žrtve rata.

Predstavnici udruge Žene - žrtve rata smatraju da Angelina Jolie ne bi smjela zadržati titulu ambasadora UNCHR-a ako misli snimati svoj film jer nije dosljedan onome što taj naslov predstavlja.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više