Estrada DOSTA JOJ JE SUDOVA

Vlatka Pokos povukla tužbu protiv Lambaše

Vlatka Pokos odustala je od kaznenog progona Dolores Lambaše koja ju je krajem prošle godine javno optužila da je zlostavljala kćer svog bivšeg supruga Dikana

S takvim ljudima ne želim imati posla i zato sam povukla tužbu', kratko je za 24sata izjavila Vlatka Pokos. 40-godišnja voditeljica dodala je kako je već umorna od optužbi te da se više ne želi navlačiti po sudovima.

Nakon što ju je Dolores Lambaša u listopadu prošle godine, u emisiji 'Red Carpet' optužila da je zlostavljala Dikanovu kćer, Vlatka je na Općinskom kaznenom sudu podignula tužbu, jer je smatrala da ju je ova uvrijedila i okaljala joj ugled. 'Malena je morala šutjeti o tome, jer joj je Vlatka prijetila batinama, a progovorila je tek kad je bila sigurna da se više neće vratiti u obitelj', izjavila je tada Dolores.

Doli se jučer nije pojavila na sudu niti je primila poziv. Vlatka također nije došla na sud, ali je poslala odvjetnika Krešimira Matekovića, koji je u njezino ime povukao tužbu protiv Lambaše. U slučaju da se suđenje nastavilo i da je Dolores proglašena krivom, prijetio bi joj zatvor do šest mjeseci ili novčana kazna.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više