NASRED OPTIKE ERJAVEC

Tamara Garbajs i Marko Vrdoljak se zaljubljeno dodirivali

20.03.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Tamara Garbajs i Marko Vrdoljak se više ne skrivaju. Zajedno su stigli na otvorenje dizajnerske Optike Erjavec, gdje su se naočigled svih prisutnih mazili, držali za ruke i izmijenjivali nježnosti

Prvi put na ovim prostorima otvoren je Police store & opitka Erjavec koji nudi isključivo dizajnerske proizvode kao što su Sting, Givenchy, Escada, Furlam Zgena, Tous JPG. Mnogi našli celebovi pohrlili su u ekskluzivno uređenu trgovinu odabrati odgovarajuće sunčane naočale za nadolazeće proljeće.

Tamara Garbajs i Marko Vrdoljak se vole javno

Tako se u Optici Erjavec pojavila i aktualna celebrity dama Tamara Garbajs, koja je nedavno 'uhvaćena' s dečkom Markom Vrdoljakom, najmlađim sinom Antuna Vrdoljaka, zbog kojeg će ostaviti još uvijek aktualnog supruga, bivšeg vaterpolista Hrvoja Šintića. Po gradskim kuloarima šuška se da je Tamarin brak ionako bio na klimavim nogama, a dugogodišnje prijateljstvo s Markom pretvorilo se u ljubav koju par više ne želi skrivati.

Tako su se glumica i redatelj držali za ruke, mazili te se nisu odvajali jedno od drugog. Kada smo je upitali što radi u posljednje vrijeme, glumica nam je kazala da ne radi ništa na poslovnom planu.

'Trenutačno sam potpuno posvećena sinu', rekla je za tportal Tamara, koja ima dvogodišnjeg sina Tomu iz šestogodišnjeg braka sa Šintićem, dok Marko iz prijašnjih veza ima trojicu sinova. Glumica već neko vrijeme ne živi s vaterpolistom te je i više nego očito da je pronašla pravu ljubav s najmlađim Vrdoljakom, jer su djelovali vrlo sretno.

Mirna Maras i Sopekica imaju problema s naočalama

U novootvorenu Optiku stigla je uvijek dotjerana Renata Sopek, koja nikako nije mogla pronaći odgovarajući model naočala za sebe, budući da je ponuda uistinu bila raznolika.

     

'Imala sam astigmatizam i bila sam na skidanju dioptrije, tako da su za mene naočale s kvalitetnim staklima vrlo važne pa

ću ih pomno odabrati, a ovdje ih ima toliko puno da je to jednostavno nemoguće. Ovo je raj za žene', rekla je Renata.

Mirna Maras imala je pak drugih problema; ima jako usko lice i rijetko koje naočale joj dobro stoje.

'Željela bih neke veće naočale, već imam smeđe, tako da bih sada crne, no nikako ne mogu pronaći odgovarajuće', kazala je Mirna kojoj se kasnije pridružio i suprug Mario Valentić

Iva Šulentić voli jednostavno, a Tony Cetinski pomno bira naočale

Iva Šulentić
kazala nam je da još od osnovne škole nosi dioptrijske naočale, no tek u posljednje vrijeme počela je ih je nositi u javnosti. Nedavno je s dečkom Lukom Nižetićem snimljena na predstavi 'Prekidi', gdje suoboje nosili dioptrijske naočale - budući da su sjedili u zadnjem redu, bile su im neophodne, kaže Iva.

'Da, nosim naočale, ali tek nedavno sam ih počela nositi i izvan kuće. Ne volim kičaste naočale, meni se sviđaju jednostavne, bez previše dodataka', rekla nam je Iva te otkrila da se s Lukom odlično provela na predstavi 'Prekidi', s Natašom Janjić i Amarom Bukvićem

U Optiku je došao i Tony Cetinski koji nam je otkrio da su mu naočale bitan modni dodatak te mu je jako važno da si pronađe odgovarajuće.

'Imam strpljenja za kupovinu, nisam jedan od onih koji kupuju na brzinu. Volim izabrati dobre naočale kada znam da će dugo trajati', rekao je Tony kojeg svakoga tjedna imamo priliku gledati u glazbenom showu 'Hrvatska traži zvijezdu'.

'Nadam se da će ove godine pobijediti cura', kazao je Tony, koji je za sebe vrlo brzo pronašao odgovarajući model naočala i otišao iz Optike Erjavec, koja će zasigurno odsada biti česta stanica 'celebova' u potrazi za jednim od nezaobilaznih modnih dodataka.