Estrada SAPUNICA SE NASTAVLJA

Vlatka Pokos: 'Dikan me terorizira'

  • Autor: N.T.
  • 28.11.2008 15:56:42
  • 24.11.2008 14:00:00

Vlatka Pokos je izjavila da se već nekoliko puta sastala s Radeljakom te da joj on prijeti, ako mu se ne vrati, da neće više nikad vidjeti Lanu

Nakon što su prošloga vikenda osvanule fotografije na kojima se vidi kako Vlatka Pokos odlazi u Radeljakov splitski dom u Mejama, jučer je u 'Red Carpetu' sama Vlatka potvrdila da je to istina te da je fotografije u javnost plasirao Josip Radeljak.

Kako kaže Vlatka, s Dikanom se našla već nekoliko puta isvaki put su pričali o malenoj Lani, kojom je Dikan ucjenjuje. On Vlatki govori da je jedini način da se njih dvije viđaju taj da mu se Vlatka vrati. Dikan je imao i dva posrednika, Ćiru Blaževića i Nenada Ivankovića, pomoću kojih je došao do Vlatke.

Rekla je i da je Radeljak terorizira tako što joj svaki put kad nađe novog dečka prijeti ivrijeđa je. Za to, kaže, ima dokaze jer je od njega primila oko 50 e-mailova i SMS poruka, a obratila se i policiji, koja ne može učiniti ništa sve dok jojDikan ne počne prijetiti smrću. Što se tiče veze s aktualnim misterom Dinom Bubičićem, Vlatka kaže da ganije trebala zavesti, jer se ona ne trudi zavoditi, već joj oni sami dođu. Kazala je da ju je Dino impresionirao pismenošću, a osvojio SMS porukama.

O prevari s Talijanom, kada je Vlatka još bila u braku s Dikanom,kaže da joj je to jedina prevara i da je u tu aferu krenula jer se zaljubila.

Renati Vučić, koja je prošloga vikenda pričala o Vlatkinom odnosus Lanom, Dikanom te o čitavom turbulentnom razdoblju između njih dvoje, Vlatk aje poručila neka joj vrati njezine stvari i neka se radije brine o svojoj djeci,svojim oženjenim ljubavnicima i svojim financijskim problemima.

Svim dežurnim dušobrižnicima poručila je da odahnu jer ona u godinu i pol, koliko već nema sponzora, nije propala i dalje lijepo izgleda, odijeva se, radi i živi.  

Pogledajte video!

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više