Estrada SRETNA MAJKA

Monika Mamić veseli se povratku na posao

Monika i Mario Mamić uživaju sa svojim sinom Josipom. Nakon proslave Sv. Nikole, roditelji će prirediti slavlje za njegov prvi rođendan, a kada prođu blagdani, voditeljica bi se trebala vratiti na posao

Monika i Mario Mamić uživaju u sretnim danima sa svojim malenim Josipom. Nakon što je otvorio poklone za Svetog Nikolu, unuk Zdravka Mamića uskoro će proslaviti i svoj prvi rođendan, 15. prosinca, a nakon toga slijedi Božić u krugu obitelji.

Budući da su voditeljica i vlasnik menadžerske agencije Mamić Sport vjernici, Svetog Nikolu obilježili su odlaskom u crkvu Svete Mati Slobode na Jarunu, gdje je voditeljica živjela s roditeljima prije udaje.

     
Monika je ispričala da su prvi Josipov rođendan mislili slaviti kod kuće, no kad su shvatili koliko bi uzvanika bilo, odlučili su proslavu organizirati u restoranu. Ipak, Božić će proslaviti u svom domu, a mlada mama kaže da će morati paziti na smještaj božićnog drvca kako maleni ne bi mogao srušiti ukrase.

Otkako je rodila, Monika uživa sa svojim sinom jedincem. Ujutro se druži s prijateljicama i njihovom djecom, nakon čega slijedi spavanje i ručak. Kad se Mario vrati s posla, odvede Josipa u šetnju, a onda maleni Mamić opet odlazi na spavanje.

Budući da joj u prosincu završava rodiljski dopust, Monika se vraća na posao, čemu se jako veseli, no dodaje da bi bilo idealno da radi tek pola radnog vremena, ispričala je za časopis Mame&Bebe, a prenosi Story.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više