Estrada RESTORAN PRED ZATVARANJEM

Suprug Ive Majoli u milijunskim dugovima

Stipe Marić navodno je dužan dobavljačima hrane i pića zbog čega su prestali isporučivati robu, također nije platio najam poslovnog prostora čiji se dug popeo na 800.000 kuna, a zaposlenici njegova restorana Sora već su tri mjeseca bez plaće

Suprug bivše tenisačice Ive Majoli, 30-godišnji Stipe Marić nalazi se u milijunskim dugovima, a ovrhe zbog neplaćenih obaveza prema dobavljačima, poslovnim partnerima i Poreznoj upravi samo se nižu. Navodno mu je zbog duga poreznoj upravi blokiran poslovni račun tvrtke Profundum u Hrvatskoj poštanskoj banci na iznos veći od 200.000 kuna, piše Arena.

Marić tvrtki Energon koja mu je preuredila unajmljeni prostor u neboderu na Trgu bana Jelačića duguje zadnju ratu od 646.000 kuna, dobavljač hrane tvrtka Vel-Pro prestala mu je isporučivati robu, baš kao i tvrtka Roto Dinamici koja mu je isporučivala piće, jer im je dužan više od 120.000 kuna. Navodno je Marićeva tvrtka dužna i obitelji Frankopan 800 tisuća kuna za najam restorana, a zaposlenici u njegovu japanskom restoranu Sora navodno su tri mjeseca bez primanja. Ukupan dug tvrtke Profundum za prošlu godinu tako se penje na vrtoglavih pet milijuna eura, procijenili su stručnjaci.

     
Supružnici su, unatoč navodnim dugovima, otvorili još jedan japanski restoran Sora na Hvaru, koji je mjesec i pol dana nakon otvaranja zatvoren zbog minimalnih tehničkih uvjeta. Stipe se javnosti obratio priopćenjem u kojem navodi kako nije tajna da njegov restoran posluje loše, a navodi da je sve je to zbog ponašanja obitelji Doimi de Frankopan Šubić Zrinski od koje je unajmio poslovni prostor.

'Oni sustavno i temeljito rade na propasti restorana. Već mjesecima ometaju ulaz gostima u restoran, kao i mom osoblju, a sve zbog potraživanja moje tvrtke Profundum da naplati naknadu troškova i potraživanja penala za kašnjenje useljenja u neboder, a što oni odbijaju', priopćio je Marić koji tvrdi da je vratio dug Poreznoj te da isplaćuje radnike osobnim kapitalom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više