LJUBAV CVATE

Zaručila se Ava Karabatić

08.11.2009 u 20:00

Bionic
Reading

Manekenka Ava Karabatić koja se nedavno našla u središtu skandala oko ucjenjivanja profesora Živka Nižića zaručila se sa Špirom Maličićem koji je upravo izašao iz pritvora

Atraktivna Splićanka je u zadarskom baru Dali, u kojem je nosila reviju, ponosno pokazivala zaručnički prsten i otkrila da će uskoro uploviti u bračne vode, pišu 24 sata.

Afera u kojoj se našla zbog iznude novca od profesora s Filozofskog fakulteta u Zadru učinila ju je jačom te je spremna za nove životne korake. Špiro (24) je prije deset dana izišao iz pritvora, a svoju zaručnicu bodrio je na modnoj reviji iz publike, zajedno s njezinim roditeljima.

'Zaprosio me je ovo ljeto u Dubrovniku nakon 20 dana veze. Dan prije nego što je izašao iz zatvora bio mu je rođendan i ja sam mu u zatvor poslala prsten. Neću reći koliko sam ga platila, ali za ljubav ništa nije previše', rekla je Ava (21) za 24 sata.

'Dok je Špiro bio u zatvoru, nisam htjela nositi revije ni bilo kamo ići jer sam se osjećala kao da sam i ja u krletci. Sad sam se vratila', rekla je.

Ava se pohvalila i da joj super ide i na fakultetu, pišu 24sata, gdje je jedna od šest najboljih studentica.