NAKON ŠEST MJESECI

Leonarda Boban se napokon pojavila u javnosti

11.11.2014 u 12:42

Humanitarna večera za Marka

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Bionic
Reading

Leonarda Boban, supruga proslavljenog nogometaša Zvonimira Bobana, nakon teškog razdoblja tijekom kojeg se oporavljala od ozljede noge nastale nesretnim spletom okolnosti, naime u svojem je terencu upravo Zvonimir Boban supruzi kotačem slučajno prešao preko noge, napokon se pojavila u javnosti na humanitarnoj večeri i time otkrila da je prebrodila težak životni period

Leonarda Boban je tako, nakon teške godine i ozljede noge zbog koje je neko vrijeme provela na rehabilitaciji (navodno u Americi), svojim sudjelovanjem na humanitarnoj večeri uz supruga Zvonimira Bobana poručila da je najteže razdoblje iza nje.


Osim ozljede noge, u lipnju ove godine Leonarda je hospitalizirana u Klinici za neurokirurgiju KBC-a Sestre milosrdnice. Razlog tome navodno su bile neurološke smetnje pa je poznata dizajnerica ostala u bolnici kako bi se obavile detaljne pretrage i utvrdilo je li možda bila riječ o moždanom udaru.

Nakon isključenja te dijagnoze i poboljšanja stanja Leonarda je puštena iz bolnice na kućnu njegu. Ipak, zdravstvene brige utjecale su na to da obitelj Boban nije ovoga ljeta viđena na Braču na kojem redovito ljetuju.

Nažalost, ovo je bila još jedna u nizu nevolja koja se dogodila lijepoj supruzi slavnog nogometaša i bivšeg kapetana naše reprezentacije. U prosincu, umjesto da se vesele i proslave 20. godišnjicu braka, par je završio u Klinici za traumatologiju. Nezgoda se dogodila kada je Zvone svojim terencem supruzi kotačem slučajno prešao preko noge, a ona je zadobila teški prijelom te završila u bolnici.

Lea i Zvone u javnosti slove kao izuzetno skladan par koji uživa u društvu svoje petero djece. Godinama su maštali o tome da postanu biološki roditelji, a san im se ostvario 2010, kada je rođena malena Ruža, najmlađa od njihovo petero djece.

Uz danas četverogodišnju Ružu, Leonarda se gotovo potpuno povukla iz javnog života i posvetila djeci: 17-godišnjoj Mariji, 10-godišnjem Gabrijelu te osmogodišnjim blizancima Rafaelu i Marti, te se rado odaziva humanitarnim akcijama.

Sinoć su se Leonarda i Zvonimir Boban zajedno pojavili u restoranu Maredo u kojem je organizirana humanitarna večer za liječenje Marka Mornara. Zvonimir i Leonarda Boban dali su podršku malom Marku i njegovim roditeljima Denisu i Diani Mornar.