STAJLING ZA ČISTU PETICU

Zna da s ovime ne može pogriješiti: Leonarda Lončar ex Boban odlučila se za vječnu klasiku i na kožne hlače isfurala bijeli džemper

18.12.2021 u 16:44

Bionic
Reading

U samom središtu Zagreba danas je održan modni buvljak čija je glavna zvijezda bila bivša supruga Zvonimira Bobana, jedinstvena Leonarda Lončar, koja je i ovoga puta odabrala modne komade koje svi žele u svom ormaru

Udruga P.I.N.K. Life organizirala je blagdanski modni buvljak, a kako bi privukli čim više pažnje i prikupili čim više novaca, odlučili su angažirati i poznate domaćice buvljaka. Izbor je bio sasvim očekivan i opravdan, pa su kupce i prolaznike pozdravljale modna dizajnerica Matija Vuica, ali i bivša dizajnerica i žena s istančanim ukusom za modu Leonarda Lončar ex Boban.

Upravo je Leonarda svojim modnim odabirom oduševila sve koji su se zatekli na buvljaku, koji je bio tako jednostavan i tako bezvremenski. Naime, Leonarda Lončar odlučila se za vječnu klasiku koja je i ove godine apsolutni modni hit - preveliki bijeli džemper, koji je u njezinom slučaju dolčevita, a kojim se tako lako mogu prikriti svi nedostaci, budući da je oversized kao i da se spušta ispod stražnjice.

  • +17
Buvljak poznatih u Zagrebu Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler / CROPIX

Uz to su se savršeno uklopile kožne tajice u tamnozelenoj boji u tričetvrt dužini, a iste su boje bile i cipele s debelom petom. Kombinaciju je upotpunila beretkom na glavi i trendi sunčanim naočalama.

Inače, ove sezone, bijeli džemperi za zimu 2021. su lepršavi, bogati i izdašni, a izdvajaju se modeli poput onih od Valentina, MM6 Margiele i Ports 1961. Bijeli džemper je vječna klasika. Vrlo svestran, prilagodljiv i sjajan ovaj savršeni zimski džemper pogodan je za različite kombinacije i s njim ne možete pogriješiti.