KAKAV KULER

Sin Luke Modrića 'otkantao' Cristiana Ronalda!

30.10.2014 u 12:25

Bionic
Reading

Na nedavno održanoj glamuroznoj svečanosti u Madridu, na kojoj su proglašena najbolja nogometna imena španjolske lige, sin Luke Modrića nije se odvajao od maminog mobitela, a svaki pokušaj slavnog Cristiana Ronalda da stupi u razgovor s njim bio je neuspješan

Ivanu Modriću, sinu naše nogometne zvijezde Luke Modrića, draži je mobitel od razgovora s Cristianom Ronaldom, prije nekoliko dana proglašenim najboljim igračem Primere.

Dječak se toliko zadubio u igrice na maminom telefonu da je svaki Cristianov pokušaj da s njim stupi u komunikaciju neslavno propao.

 

'Hej, maleni! Kako si?', obratio se Cristiano četverogodišnjaku te ga pomilovao po licu, ali dječak nije ni podigao pogled prema najvećoj nogometnoj zvijezdi na svijetu.

Međutim da je svečanoj dodjeli nagrada bio nazočan Ronaldo Junior, maleni Ivano zasigurno bi bio raspoloženiji za razgovor. Ronaldo je bio u društvu djevojke Irine Shayk (28) i bili su jedan od najatraktivnijih parova, a lijepa Irina na sebi je imala crvenu haljinu u kojoj je izgledala zanosno i elegantno.

Na glamuroznoj svečanosti, na kojoj su proglašena najbolja nogometna imena u sezoni 2013/2014. i održanoj u Madridu, hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić dobio je laskavo priznanje: titulu najboljeg veznog igrača španjolske nogometne lige, a Cristiano Ronaldo te večeri primio je čak tri nagrade: za najboljeg igrača, za najboljeg strijelca i za najljepši gol.