NAPROSTO BLISTA

Ani Gruici ljubav baš godi

28.10.2014 u 16:50

  • +12

Premijera filma Mali Budo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

U Cineplexxu Centru Kaptol održana je svečana zagrebačka premijera filma 'Mali Budo', a u najnovijoj mentalitetnoj crnoj filmskoj komediji uživali su i naši celebovi

Zagrebačkoj publici 'Malog Budu' predstavili su glumci iz filma Sergej Trifunović, Petar Strugar, Hristina Popović i Mileta Pajković te koscenarist i redatelj filma Danilo Bećković.

U prepunom kinu na premijeri ove zabavne komedije uživali su i brojni domaći glumci poput Gorana Grgića, Alena Liverića, Ksenije Marinković, Stjepana Perića i Jelene Jovanov te drugih. Glumica Ana Gruica posebno je zračila te pozirala uz dečka Hrvoja Šalkovića. Držali su se za ruke, a lijepa je Ana imala velik osmijeh.



Mali Budo
(Petar Strugar), sin podgoričkog kirurga, koji nije baš na dobru glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubacit će ga u vrtlog crnohumornih događanja koje će na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog mladića s velikim gradom. Kriminalistički inspektor Mišo Kujović (Sergej Trifunović) je kao i Budo došljak u velikom gradu kojemu radno mjesto omogućuje da djeluje s obje strane zakona pa se ta linija razdvajanja u njegovoj glavi s vremenom prilično sužava.