BUDE LI DJEVOJČICA

Otkriveno ime drugog djeteta Kate i Williama?

30.09.2014 u 11:06

Bionic
Reading

Iako u kladionicama najbolje stoje imena kao što su James, Arthur, Elizabeth i Victoria, biograf kraljevske obitelji otkrio je da će, ukoliko drugo dijete Kate i Williama bude djevojčica, nositi ime Diana

Kate Middleton nije se pojavila u javnosti otkako je objavila da je drugi put trudna, no s obzirom na to da pati od jutarnjih mučnina, to je i razumljivo. Britanski tisak otkriva da je već nekoliko sati nakon objave da Kate i William čekaju drugo dijete počelo nagađanje u kladionicama oko njegova imena.


James, Arthur, Elizabeth i Victoria su favoriti, no kraljevski biograf Andrew Morton, koji je napisao biografiju princeze Diane, otkrivajući detalje o njezinom privatnom životu rekao je za The Sun u nedjelju da vjeruje kako će se par, ukoliko dobije djevojčicu, odlučiti za ime Elizabeth Diana Windsor, u čast Williamovoj pokojnoj majci koja je poginula u prometnoj nesreći 1997.

'Bliski prijatelji Williama i Kate su mi rekli da žele, ako dobiju djevojčicu, da se zove Diana', rekao je. Kate bi trebala roditi početkom iduće godine, a do tada mora mirovati.