OGORČENI MILAN POPOVIĆ:

'Severinine žalbe pune su gnjusnih laži'

16.08.2014 u 11:03

Bionic
Reading

Županijski sud u Zagrebu donio je odluku da Milan Popović može samo osam dana mjesečno provoditi s dvoipolgodšnjim sinom Aleksandrom, što je kod njega izazvalo bijesnu reakciju, prenosi Blic

Ogorčeni otac namjerava iskoristiti sve zakonske mogućnosti kako bi ispravio odluku Županijskog suda te će pokrenuti novu tužbu, ako se za to stvore uvjeti.

'Šokiran sam apsurdnom odlukom suda, koji je potpuno ignorirao realnu životnu situaciju i mišljenje stručnjaka iz centra za socijalni rad, a na štetu dobrobiti djeteta, promijenio odluku suda za obiteljsko pravo i dodatno smanjio termine za susrete i druženje Aleksandra sa svojim ocem, a sve na bazi zastarjelih, neživotnih termina kao što je 'vikend odmor' i žalbe majke pune gnjusnih neistina i laži.

Umjesto da viđam dijete po četiri dana dva puta mjesečno, sada ga mogu vidjeti dva puta po tri dana mjesečno. S obzirom na to da ja ne živim u Zagrebu, dva dana nam odlaze samo na put', pojadao se Popović, bivši Severinin partner, u razgovoru za Blic.