LJUBAVNE TETOVAŽE

Učinili su to zbog ljubavi, ali su duboko požalili

16.05.2014 u 12:34

  • +6

Tetovaže poznatih

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Šime Šokota

Bionic
Reading

Mnogi celebovi odlučuju se upravo na tetoviranje imena ili lika svog partnera da bi ih godinama kasnije skidali laserom, prepravljali još većim tetovažama i vjerojatno pomislili: Što je meni ovo trebalo

Nives Zeljković sva je u mukama. Nakon što je objavila da se razvodi od Dine Drpića maknula se od pritiska medija pa se sada uz prijatelje oporavlja u Izraelu, a na pitanje što će s tetovažom ispod pupka, koja glasi 'Propiedad de Dino', kratko je rekla:

'Ne znam što ću učiniti s tetovažom', odgovorila nam je Nives.

Nije ona jedina. Tamara Ecclestone je vjerovala da je Omar ljubav njezinog života pa je tako njegovo ime osvanulo tetovirano na njezinom lijepom tijelu. No kada je pronašla seksi videouradak koji je snimio s nekom djevojkom prije njihove veze, Tamara ju je prekinula, a tetovažu prekrila još većom.

Kada se Nina Morić rastala od supruga Fabrizija Corone, on je doslovno odlučio izbrisati Ninu iz svog života tako što je tetovažu u obliku srca na svojoj desnoj nadlaktici, unutar koje je bio ispisan tekst 'Nina, oprosti mi', odlučio 'prebrisati' ornamentima. Ta se tetovaža našla na njegovoj ruci kada je njihov brak bio u krizi. Nina je njegovo ime unutar srca tetoviranog na svojoj lijevoj nadlaktici dala prebojiti crnom tintom još davnih dana. No čini se da iz toga nije izvukla nikakvu pouku pa je istu stvar napravila i s novom ljubavi. Manekenka si je dala tetovirati ružu, baš kao i njezin dragi Martin Evans, iznad koje piše 'Beznadno odana tebi'. No i Martin je ubrzo postao bivši.

'Vječni prsten' nose Tony Cetinski i Ivana Nobilo jer 2007, kada su rekli sudbonosno 'da', umjesto klasičnih zlatnih prstena tetovirali su si isti znak i tako obilježili ulazak u brak.

Sličan je problem imao i nogometaš Vedran Ćorluka jer je u vezi s Ivom Buzov u znak ljubavi na svoju ruku tetovirao njezino ime i datum rođenja. Međutim nakon što je ljubavi došao kraj, 'Iva' s Ćorlukine ruke otišla je pod laser i tako je u potpunosti nestala iz njegovog života.

Prije nekoliko mjeseci Marc Anthony odlučio je pokazati koliko mu je stalo do nove djevojke Shannon de Lime tetoviravši repliku Kipa slobode na mjesto na kojem mu je stajala tetovaža 'Jennifer'. Tako je pjevačica Jennifer Lopez, s kojom iz propalog braka ima blizance, zauvijek nestala s njegovog tijela.

No oni nisu jedini koji su odlučili ukloniti tragove stare ljubavi. Britanska pjevačica Cheryl Cole otišla je na lasersko uklanjanje tetovaže 'Mrs Cole' koju je nosila na vratu nakon što ju je suprug, poznati nogometaš Ashley Cole, više puta prevario.