LIJEPA I EMOTIVNA

Monika Mamić zaplakala pred kamerama

27.01.2014 u 10:25

Bionic
Reading

Monika Mamić nakon šest godina pauze od posla vraća se na TV ekrane. Od Antonije Stupar, koja odlazi na rodiljni dopust, Monika će preuzeti voditeljsku palicu 'Extra Magazina' na RTL-u

U intervjuu za RTL otkrila je kako se osjeća zbog povratka, ali i kao majka dvaju sinova.

'Veseli me povratak na televiziju. Dosta sam bila domaćica, premda je i taj posao težak. Unatoč tome što gotovo šest godina nisam bila pred kamerama, dobro se osjećam. U početku mi je bilo neobično kad sam rodila prvo dijete i bila kod kuće, ali brzo sam se naviknula', rekla je Monika.

Kada je počela pričati o majčinstvu, zasuzile su joj oči i priznala je da je prepuna emocija kada govori o svojoj djeci.


'Smatram da je u odgoju najvažnija ljubav. Obožavam pričati o djeci. Josip ima pet godina i već je velik dječak. Nedavno je prvi put bio na putovanju bez nas, na skijanju s vrtićom, i teta mi je rekla da svog sina mogu pustiti na kraj svijeta. Jakov je još malen, još je u fazi puzanja. Među njima nema ljubomore. Moram priznati da nikad nisam čitala knjige o majčinstvu, sve radim instinktivno', kaže lijepa voditeljica, naglašavajući da od supruga Marija Mamić ima apsolutnu slobodnu i podršku iako on ne voli medije.

A kakav je Zdravko Mamić kao svekar? 'Jako se poštujemo i volimo. Zdravka sam upoznala prije nego Marija. Super je svekar. Sve oko njega meni je prirodna situacija', kaže.