UZ TV PRIJENOS

Jordan će razvod proslaviti razuzdanom zabavom

01.08.2009 u 13:32

Bionic
Reading

Svoj službeni razvod od donedavno ljubljenog mužića Petera Andrea Jordan će proslaviti ludom ekstravagantnom zabavom koja će biti prikazana na televiziji

Za show koji snima o svom životu poslije Petera, Jordan će dobiti čak 4,3 milijuna kuna. Na velikoj zabavi povodom razvoda želi svijetu reći da je slobodna.

Britanska starleta Katie Price (31), poznatija kao Jordan, odlučila je svijetu pokazati kako je sretna što je njezin brak s Peterom Andreom (36) napokon došao kraju. Konačni razvod braka proslavit će velikom zabavom koja će se prikazati na televiziji.

Tim je povodom Jordan potpisala ugovor s TV kućom ITV koja će snimati glamuroznu zabavu povodom razvoda. 'Jordan se želi uistinu zabaviti kad se napokon razvede, želi svijetu pokazati koliko će biti sretna. Planira pozvati svoje prijatelje i poznate osobe s kojima će nazdraviti svojoj novoj slobodi,' rekao je za britanski tabloid The Sun izvor blizak produkciji showa.

Zabava će zapravo biti kruna serije emisija u kojima je TV kamere neumorno prate i snimaju dok ona gradi 'život nakon Petera'. Kamere su s njom već nekoliko tjedana, a dosad su snimile kako na Ibizi uživa na razuzdanim zabavama, kao i povratak u Englesku, a s njom će ostati sve do spektakularnog razvoda i završnog partija.

Za snimke života nakon Petera, Jordan će dobiti oko pola milijuna funti. Osim toga, čeka je i izdašna novčana naknada za slike sa zabave povodom razvoda koje će ekskluzivno objaviti jedan, zasad još neimenovani magazin.