NEKI SU POBJEGLI, NEKI PLAKALI

Vjenčanja koja su obilježila ovu godinu

01.03.2017 u 07:42

  • +9

Vjenčanja 2013.!

Izvor: tportal.hr / Autor: Društvene mreže, Pixsell, Cropix

Bionic
Reading

Mnoge slavne face uplovile su u bračnu luku i izrekle sudbonosno 'da'. Ne baš sve glamurozno poput naše Niki Pišek, novopečene Ristović koja je cijelu svadbu povela u Monte Carlu, ali svakako za pamćenje, posebno ako su s nje pobjegli u ponoć

Jedno od najglamuroznijih vjenčanja koje je obilježilo proteklu godinu svakako je ono Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića u Monte Carlu. Nikolina je blistala u unikatnoj bež haljini Monigue Lhuillier couture, s velom boje bijele kave. Vjenčanje se početkom rujna održalo u luksuznom hotelu s pet zvjezdica. Osim prijatelja iz cijelog svijeta, ovoj luksuznoj svadbi u hotelu u kojem se nalazi i jedan od stotinu najboljih restorana svijeta prisustvovali su i Nikolinini prijatelji iz Zagreba, a Snježani Mehun Galeković pripala je čast da bude Nikolinina kuma. 'Vidoje je čovjek zbog kojeg sam pristala na brak', rekla je Nikolina koja je odlučila uzeti njegovo prezime.

Istog mjeseca, popularna glumica iz serije 'Larin izbor' Doris Pinčić u katedrali sv. Stošije u Zadru izrekla je sudbonosno 'da' svom dečku Borisu Rogoznici. Svečanosti su prisustvovali kolege glumci Ivan Herceg, Jelena Veljača, Ornela Vištica, Jagoda Kumrić, Robert Kurbaša te ostali prijatelji i obitelj. Prelijepa Doris blistala je u čipkastoj vjenčanici, a kako i ne bi kada očekuje prinovu koja treba stići na Valentinovo.

Rujan je očito bio mjesec za ljubav. Udala se i naša poznata manekenka, model i blogerica Anita Dujić koja je izmijenila bračne zavjete s dugogodišnjim dečkom Ivanom Veljačom na otoku Čiovu. Pred oltar je stigla u bijeloj, drapirnoj kreaciji s metalnim remenom u kojoj je spojila svečanost samog trenutka i ljubav prema modi koja je zaslužna za njene brojne karijerne uspjehe. Na bratovoj je svadbi bila i kolumnistica Jelena Veljača, koja je dan ranije bila na vjenčanju glumice Doris Pinčić.

Nakon nešto više od godinu dana sretne veze, 7. rujna vjenčali su se Ida Prester i srpski poduzetnik Ivan Peševski. Naša voditeljica, pjevačica i glumica Ida Prester izrekla je sudbonosno 'da' u Beogradu, a iako joj je bilo divno, s vlastite je svadbe pobjegla oko ponoći.

Željko Kerum i njegova odabranica Fani Horvat u studenom su uplovili u bračne vode. Za destinaciju su odabrali Rim, a sreću su podijelili s dvadesetak uzvanika. Pedesetdvogodišnji Željko i njegova 28-godišnja Fani usput su obavili i dobar šoping.

Nakon pet godina ljubavi, zadarska pjevačica Emilija Kokić i TV spiker Miljenko Kokot u listopadu su uplovili u bračnu luku pod vedrim zadarskim nebom. Nazvali smo glazbenicu da provjerimo kako se provela na vjenčanju. Naime, 45-godišnja pjevačica i dvije godine stariji TV spiker slavili su na travnjaku jednog zadarskog hotela, gdje su uživali uz pedesetak uzvanika. Emilija nam je priznala kako je bila jako uzbuđena te da je bilo suza radosnica. Odlučila je zadržati svoje prezime, a blistala je u dugoj haljini s čipkom boje srebra koja je dar Ivice Skoke.

U vjenčanicama su blistale i bivše feminnemke, Neda Parmać i Pamela Ramljak. Neda i njen odabranik Damir Klačar, tenor HNK-a, vjenčali su se u srpnju u starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu u Zagrebu. Pamela je pak u studenome kročila u drugi brak s dugogodišnjim dečkom Mladenom Salajsterom.

U rujnu se oženio i nogometaš Joe Šimunić svojom djevojkom Marijom Kaloper, a dva mjeseca kasnije, u Mostaru se slavilo vjenčanje tenisača Ivana Dodiga koji je svoju dugogodišnju djevojku Maju Ćubelu također odveo pred oltar.

Ova je godina bila u znaku ljubavne sreće i Tamari Ecclestone koja se ljetos vjenčala u najluksuznijem pa stoga i najskupljem hotelu na francuskoj rivijeri s Jayem Rutlandom. 82-godišnji milijunaš Bernie Ecclestone sve je platio svojoj kćeri. No priznao je kako je zabava bila toliko raskalašena da nije mogao dugo ostati.

Nakon tri godine veze, nekad popularni glumac, 44-godišnji Christian Slater uplovio je u bračnu luku sa 26-godišnjom Brittany Lopez. Njoj je to prvi brak, a njemu drugi.

Poznata američka glumica Jennifer Love Hewitt udala se u tajnosti, baš kao i Christina Ricci