POPOVIĆEV ODVJETNIK:

'Severina je podnijela novu tužbu protiv Milana'

17.09.2013 u 11:46

Bionic
Reading

Severina Vučković podnijela je kaznenu prijavu protiv Milana Popovića zbog 'povrede slobodne privatnosti dopisivanja', pišu srpski mediji, a to je za tportal potvrdio i odvjetnik Milana Popovića, Ljubo Pavasović Visković

'Točno je to da je Severina podnijela kaznenu prijavu protiv Milana Popovića zbog 'povrede slobodne privatnosti dopisivanja'', rekao je Visković.

Riječ je naime o mailovima koje su razmjenjivale Severina i odvjetnica Sanja Turlakov, u kojima je odvjetnica savjetovala pjevačici kako da se ponaša u slučaju traženja alimentacije.

Prepiska iz mailova stigla je u srpske medije, nakon čega je Severina podigla sada već drugu tužbu protiv svoje bivše velike ljubavi.


'Milan ne traži ništa osim onoga što je uobičajeno i što mu po hrvatskom zakonu pripada: da provede s djetetom svaki drugi vikend, i to cijeli, zatim jedno poslijepodne tijekom tjedna i polovinu svih praznika. Milan je svjestan činjenice da će dijete rasti s majkom jer je to uobičajeno. On traži samo ono što mu po zakonu pripada', rekao je za srpske medije Ljubo Pavasović Visković.

Severina pak u tužbi traži da Popović viđa dijete isključivo u njenom stanu i u njenoj prisutnosti, u 'cilju dobrobiti djeteta'. U hrvatskim i srpskim medijima često se plasira priča da se Seve boji toga da će Popović oteti dijete.

'Ma kakva otmica. Ta ideja graniči sa zdravim razumom', kaže Pavasović Visković.