OBEĆANO - UČINJENO

Dejan Lovren ponovno se vjenčao s Anitom

08.06.2013 u 18:49

  • +9

Vjenčanje Dejana i Anite Lovren

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Igor Šoban

Bionic
Reading

Kad je prije godinu dana u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici Dejan Lovren, hrvatski nogometni reprezentativac i igrač francuskog Lyona, u strogoj tajnosti izmijenio bračne zavjete te se zavjetovao na vječnu ljubav zaručnici, tada trudnoj Aniti Sekulić, najavio je crkveno vjenčanje i veliko svadbeno slavlje. Obećano – učinjeno

Svečano odjeveni i nasmijani mladenci pojavili su se danas nešto prije 16.30 ispred crkve Majke Božje Remetske, gdje su ih već čekali članovi obitelji i brojni prijatelji. Bili su tu i njihovi vjenčani kumovi: Lovro Krčar, PR stručnjak kojem je ista čast pripala i u srpnju prošle godine, te Ana Ćesić, mladenkina dugogodišnja prijateljica.

Svečanom obiteljskom događaju nazočila je i najmlađa slavljenica, njihova deset mjeseci stara kćerkica Elena, djevojčica rođena u jednoj privatnoj klinici u Lyonu, gdje supružnici Lovren žive posljednje tri godine.

U istoj crkvi par je netom prije Božića prošle godine, na blagdan Sv. Stjepana, organizirao krštenje svog prvog djeteta, pa odabir crkve, u kojoj su po drugi puta odlučili izmijeniti bračne zavjete, nije bio slučajan.

Sreću zbog crkvenog vjenčanja nije im pokvarila činjenica da je hrvatska nogometna reprezentacija sinoć izgubila u srazu sa škotskom nogometnom vrstom. Lijepa Anita Lovren jutro je provela u frizerskom salonu Teuta te je redom primala komplimente i za vjenčanicu koju potpisuje modni salon Sposa.

Nakon što su obnovili bračne zavjete, Anita i Dejan Lovren uputili su se prema zagrebačkom hotelu Westin gdje su organizirali svadbeno slavlje za tristo uzvanika, a gdje će se za dobru atmosferu pobrinuti pjevač Joško Čagalj Jole.