JASMIN STAVROS O SKANDALU:

'Nisam pijanica i nemam problema sa zakonom'

08.03.2013 u 12:52

Bionic
Reading

Nakon što se u medijima pojavila vijest kako je Jasmin Stavros u Italiji u alkoholiziranom stanju razbio automobil te kako mu je potom oduzeta vozačka dozvola, on sve demantira

'Da sam se napio, završio automobilom u jarku i još onda takav pijan vrijeđao talijanske policajce? Što da vam kažem na to? Onima koji su takvu gadariju lansirali mogu samo poručiti da se nadam da će im Bog oprostiti, jer ne znaju što čine. Jer da znaju, bili bi maštovitiji, pa bi dodali i da su sa mnom u automobilu bila moja tri ljubavnika', rekao je Jasmin Stavros za prilog Studio Jutarnjeg lista.

Stavros se još uvijek nalazi u talijanskom selu gdje se u sklopu svoje duhovne obnove pridružio udruzi koja pomaže djeci oboljeloj od teških bolesti.

Jedino što je od toga točno jest to da sam se doista početkom siječnja nalazio u Kronplatzu na skijanju. Iskreno, uopće ne znam ni koliko bih to alkohola morao popiti da napušem 2,5 promila na alkotestu. Uz to, svima koji me znaju vrlo je dobro poznato da tijekom zimovanja uopće ne pijem. Odnosno, pijem samo vodu. Toliko obožavam skijanje, da mi je šteta i zamisliti kako umjesto na svježem zraku stojim uz šank s čašom vina u ruci', dodaje Stavros i naglašava kako je njegov automobil parkiran ispred njegove kuće.

'Slušam to što govorite i križam se i lijevom i desnom rukom. Pa kakvi su to ljudi? Žena me maloprije zvala, izvan sebe je. Zovu me i prijatelji, ali im se još nisam javio, jer ne mogu odgovarati na pozive tijekom duhovne obnove. Javljam se samo tijekom jednosatne dnevne stanke, a danas sam požalio što sam se javio, jer mi je gotovo pozlilo kad sam čuo ovakve izmišljotine. Strašno!' zaključio je.