HALJINICA NA PLUS 30

Kako je Lana Banely uživala na Karibima

30.11.2012 u 12:04

Bionic
Reading

HTV-ovka Lana Banely pratila je Svjetski kup u taekwondou ni više ni manje nego na Karibima i, čini se, taj joj zadatak nije nimalo teško pao

Neodoljiva sportska novinarka Lana Banely na društvenoj mreži nije se morala mnogo hvaliti kako je uživala u egzotičnim krajevima jer su fotografije govorile više od tisuću riječi.

U osam dana provedenih na Karibima spojila je ugodno s korisnim i čini se kako joj praćenje Svjetskog kupa u taekwondou nije nimalo teško palo. Višestruka prvakinja u tom sportu za Hrvatsku radio-televiziju izvještavala je o rezultatima, a u pripremi je i tridesetominutna reportaža o natjecanju.

'Hrvatski taekwondo savez me kao sportsku novinarku i njihovu bivšu članicu reprezentacije nakon Južne Koreje sa sobom vodio u na Arubu na Svjetski kup u taekwondou i parasvjetsko prvenstvo. Vratili smo se kući s dvije brončane medalje. Ivan Mikulić brončani na parasvjetskom, a naša ženska reprezentacija u konkurenciji deset najboljih ekipa svijeta osvojila je također treće mjesto', pohvalila je sportaše Lana i dodala kako ju je egzotična destinacija posebno oduševila.

'Iz kišne i hladne Hrvatske uputili smo se na Karibe, maleni otočić na temperaturu od 30 stupnjeva i dva slobodna dana maksimalno iskoristili za kupanje, sunčanje i uživanje na kilometarskim pješčanim plažama', pohvalila nam se Lana koja je na istima i pozirala u ultrakratkoj haljinici kakva i priliči ljetnim temperaturama.