BESPRIjeKORAN STAJLING

Lana Banely pokazala da i štreberski look može itekako biti trendi

21.01.2023 u 14:03

Bionic
Reading

Iako je posljednjih godina, otkako je otišla s malih ekrana, imamo rijetko priliku vidjeti, nekadašnja sportska novinarka i voditeljica Lana Banely na Instagram profilu svog studija za dizajn interijera, koji nosi njezino ime, povremeno se ipak 'ukaže'

Kako bi najbolje predstavila još jedan top projekt koji je izašao iz radionice njezinog studija za dizajn interijera, nekadašnja tekvandoistica i bivša sportska novinarka i voditeljica Lana Banely, odlučila je otvoriti vrata uređenog stana, a tom je prigodom pokazala i kako ona sama danas izgleda.

Otkako se povukla s malih ekrana, Lanu Banely rijetko imamo prilike viđati u javnosti i na društvenim događanjima, stoga njezine objave dobro dođu da se podsjetimo na jedno od svojedobno najljepših televizijskih lica.

Za ovu prigodu odabrala je nepogrešivu kombinaciju kojom nikoga nije ostavila ravnodušnim. Tako jednostavno, a opet tako posebno, može se opisati stajling Lane Banely u kojem je traperice isfurala u elegantnijem izdanju.

  • +3
Lana Banely Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

Široki model traperica iskombinirala je s klasičnom bijelom bluzom koja je upečatljivim detaljima, poput prošivenih voluminoznih rukava i sjajnih gumba, dignuta na novi nivo. Ovaj bezvremenski komad tako je transformiran u upečatljiv, trendi komad, a preppy look, po kojoj su bijele košulje poznate, zadržan je oštrom špic kragnom.

  • +5
Bijela košulja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kombinaciju je zaokružila i cipelama kojima su već više od godinu dana zaluđene trendeterice i ljubiteljice mode diljem svijeta. Riječ o je cipelama s potpisom Amine Muaddi, dizajnerice rumunjsko-jordanskog podrijetla, koje imaju upečatljivu kopču izrađenu od kristala, kao i geometrijsku petu nalik čaši za martini.