OČAJNIČKE MJERE

Kći Whitney Houston ne smije raspolagati nasljedstvom?

02.10.2012 u 08:40

Bionic
Reading

Obitelj Whitney Houston od suda traži da zabrani 19-godišnjoj kćeri preminule zvijezde raspolaganje nasljedstvom svoje slavne majke jer se okružila neprihvatljivim društvom. 'To je za njezino dobro', objašnjavaju članovi obitelji

Na naslovnice je došla kad je otkriveno da hoda sa svojim polubratom te kad je odlučila da će sudjelovati u reality showu.

No hirovi kćeri pokojne Whitney Houston nisu ostali bez reakcija obitelji koja je odlučila da će joj zabraniti raspolaganje nasljedstvom. Skrbnici Bobbi Kristine Brown, među kojima je i njezina baka Cissy, zatražili su pravno rješenje kojim će pokušati zastaviti njezino raspolaganjem nasljedstvom ukoliko se ne promijeni njezino ponašanje.

Prema pisanju stranice Radar Oline, oni strahuju da je 19-godišnja kći preminule zvijezde pod neprimjerenim utjecajem neprihvatljivih osoba. U sudskim dokumentima podnesenim sudu u Atlanti, Cissy tvrdi da je njezina unuka laka meta za one koji pokušavaju vršiti neprimjeren utjecaj na nju i njezino nasljedstvo te da tim potezom pokušavaju osigurati njezinu dugoročnu financijsku sigurnost i zaštitu.

Bobbi Kristina jedina je nasljednica bogatstva preminule superzvijezde koja je u veljači pronađena mrtva u kadi svoje hotelske sobe u hotelu Beverly Hilton. Kći slavne pjevačice i glumice nedavno se pojavila u javnosti sa svojim polubratom-dečkom Nickom Gordonom. Oboje su na svojim zapešćima imali nove tetovaže sa slovima WH okruženim golubicama, a tetovirali su se na dan koji bi bio 49. rođendan Whitney Houston.

Bobbi Kristina trenutno snima reality show The Houston Family Chronicles koji će imati televizijsku premijeru krajem ove godine, piše Daily Mail.