Estrada VJERUJE U LJUBAV

Tamara Ecclestone priznaje da nije preboljela prijevaru

Bogata nasljednica još se nije oporavila od prijevare bivšeg zaručnika, a još joj je teže palo to što ju je prevario s transseksualcem

Tamari Ecclestone teže je pala nevjera bivšeg zaručnika zato što ju je prevario s transseksualcem.

'Činjenica da je bio s transseksualcem njegovu nevjeru čini još težom. Gorom od obične ljubavne prevare. On je očito neke stvari i sam sebi zanijekao. Ne želim nikome da prođe kroz ovo kroz što ja prolazim i da mu se dogodi, kao meni, da s roditeljima gleda video koji ga je toliko povrijedio', kazala je Tamara, kći Bernieja Ecclestonea, vlasnika Formule 1, za magazin Stella.

S Omarom Khyamijem Tamara je bila u vezi tri i pol godine, a ostavila ga je kada je vidjela snimku na kojoj joj je on vara, a pogledala ju je s tatom Berniejem i mamom Slavicom.
'Bolje da sam saznala za prijevaru i na ovakav način nego za nekoliko godina, u vrijeme kada smo mogli biti u braku i imati djecu. Tri i pol godine provela sam s čovjekom kojeg uopće ne poznajem. To je strašno. Ali uvjerena sam da me negdje u svijetu netko čeka i unatoč svemu još uvijek vjerujem u sretne završetke', kaže Tamara.

213473,212295,182096,211067
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više