PIO DO 6 UJUTRO

Brad se napio, Angelina pobjesnila

20.08.2012 u 08:34

Bionic
Reading

Slavna glumica Angelina Jolie bila je neugodno iznenađena ponašanjem svog zaručnika Brada Pitta koji se nedavno napio s redateljem Guyom Ritchiejem i zaboravio joj se javiti cijelu noć

Kako piše britanski tabloid Daily Star, Brad Pitt je sada 'u kazni' nakon što se nedavno iz noćnog provoda s prijateljem Guyom Ritchiejem u njegovom londonskom pubu The Punchbowl vratio doma u Richmond u šest ujutro.

'Brad je proveo večer pijući s Guyom i drugim dečkima u Guyovom pubu', piše za Daily Star. Angelina je bila šokirana kada se vratio kući u takvom stanju, naročito jer je nije zvao cijelu noć.

'Angelina je rekla da ga godinama nije vidjela takvog, a Brad je za sve okrivio britansko pivo.'

'Njihova ekipa provela je noć u izdvojenoj prostoriji puba ispijajući pivo. Brad je iskušao različite vrste budući da mu je ta večer bila rijetka prilika da se malo opusti', stoji u Daily Staru.

Zlatni holivudski par uskoro bi se trebao vjenčati na svom francuskom imanju, a slavna će glumica na ceremoniju navodno stići motorom.

Očekuje se da će vjenčanju godine koje se učestalo najavljuje posljednjih tjedana prisustvovati George Clooney, Johnny Depp, Tom Cruise, Matt Damon, a trebao bi pjevati Bono Vox