tportal.hr

Zagreb
+10
Osijek
+6
Pula
+7
Rijeka
+14
Zadar
+6
Split
+14
Dubrovnik
+13

ODMOR NA BRAČU

Ivana Nobilo ljetuje s Markom Bunčićem

Bivša supruga Tonyja Cetinskog ljetuje na Braču sa kćeri, majkom i svojim dugogodišnjem prijateljem, poslovnim partnerom i menadžerom Markom Bunčićem

Datum objave:
8.8.2012 9:12

Zadnja izmjena:
8.8.2012 10:35

Menadžerica i bivša žena Tonyja Cetinskog Ivana Nobilo dio ljetovanja provela je  s majkom, kćeri i event menadžerom Markom Bunčićem, piše Story.

Ivana Nobilo svoje je ljetovanje započela je u mjestu Splitska na sjevernoj obali Brača. Kako piše Story, često je se moglo vidjeti u društvu majke Jadranke Nobilo i kćerkice Pije, pjevačice Maje Vučić koja je, pak, ondje ljetovala s kćerkicom Gitom, koju ima iz veze s glumcem Igorom Hajdarhodžićem, ali i sa zgodnim mladim event menadžerom Markom Bunčićem koji je ujedno i krsni kum male Pije.

Nakon Brača putuju na Vis, a nakon toga na Korčulu, gdje će im se pridružiti i Tony.

183586,179945,174153,160753

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr