Estrada NAVIJAČI IZ LONDONA

Što je Mateša rekao o druženju sa Slavicom Ecclestone

Nakon posljednjeg druženja Slavice Ecclestone i Zlatka Mateše u Londonu na Olimpijskim igrama mnogi se pitaju radi li se tu zaista samo o prijateljstvu

Kako piše Jutarnji list, nasmiješeni i sretni Zlatko Mateša i Slavica Ecclestone fotografirani su skupa u Umagu na Croatia Openu 2007, na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, Davis Cupu u Poreču 2009, na rukometnom prvenstvu u Beču 2010. godine i sada u Londonu.

'Slavica i ja dugogodišnji smo prijatelji. Mislim da se znamo već dvadeset i pet godina', rekao je Zlatko Mateša za Jutarnji, a ona je dodala kako je on jedan od pametnijih ljudi u Hrvatskoj. 'Postali smo to u vrijeme kada je Zlatko bio premijer i kada se povela priča kako bi Formula 1 mogla doći u Hrvatsku. To se nije ostvarilo, ali mi smo ostali odlični prijatelji. Kada mi je bilo najteže u životu, on je bio uz mene, a to se ne zaboravlja', kazala je jedna od najbogatijih žena na svijetu, čija se imovina procjenjuje na 22 milijuna funti, a stekla ju je 2009. godine, nakon razvoda s Berniejem Ecclestoneom, šefom Formule 1.

Ipak, njihovu je idilu poremetio upravo Slavičin bivši muž, no samo nakratko.

Matešu su pitali vjeruje li u muško-ženska prijateljstva, na što je spremno odgovorio: 'Naravno, vjerujem u muško-ženska prijateljstva, a vjerujem i u izvanzemaljce', zaključio je Mateša.

184374,190417,204121,196495
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više