FASHION GURU

Slavica Ecclestone prošetala krokodilsku birkinicu da pokaže Hrvatima da je stigla i da se ima

  • 04.04.2023 u 13:31

  • Bionic
    Reading

    U Dubrovniku je u šetnji snimljena Slavica Ecclestone, i to u jednostavnom crnom izdanju, dok je za dozu ekstravagancije bila zaslužna birkinica od krokodilske kože

    U Hrvatsku je opet došla Slavica, a to nam je isto kao da nam dođe kraljica Elizabeta, tj. sada kralj Charles III, jer ona nam je najbliža kraljevskoj familiji.

    Vjerojatno najslavnija i najbogatija Riječanka odlučila se za Dubrovnik, jer je to više fancy, odnosno kraljevski, pa se tako prošetala gdje drugdje nego najpoznatijom ulicom u Gradu - Stradunom.

    Dok njezin bivši mužić presvlači pelene debelo u 90-ima, ona se odlučila za uživanje pa je iskoristila sunčan dan i prošetala krokodilsku birkinicu da pokaže Hrvatima da je stigla i da se ima.

    • +3
    Slavica Ecclestone Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić

    Njezin crni stajling mi je dobar, jer već znate da sam pobornik jednostavnih linija i klasične elegancije, a to je Slavica dobro pokazala.

    Crne čizme do koljena, jednostavna haljina, crni cvikeri oblika suze i, naravno, jedini skup detalj - torba, koja je sasvim dovoljna, jer vidimo da nema ni nakita. Sviđa mi je njezin stajling, a vama?

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.