tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+3
Pula
+15
Rijeka
-
Zadar
+16
Split
+17
Dubrovnik
+17

JOŠKO LOKAS:

'Nataši i meni nikad nije dosadno'

Tvorac kviza 20pet Joško Lokas otkrio je koliko uživa u vezi s Natašom Janjić, koja, kaže, stoji iza svakog njegovog uspjeha

Datum objave:
4.4.2012 10:27

Zadnja izmjena:
4.4.2012 12:39

Kviz 20pet osvojio je mnoge gledatelje zbog novčane nagrade, ali i zbog toga što ga vodi prezgodna Lorena Nosić.

Joško Lokas je za časopis Story progovorio o tome tko je zaslužan za njegove ideje te je ispričao neke detalje iz svoje veze s glumicom Natašom Janjić.

'Nataši i meni nikada nije dosadno. Uzbudljivo je zato što se sudaraš s idejama za koje misliš da nema šanse da igdje postoje osim u tvojoj glavi. A onda se iznenadiš kad čuješ da ih ne izgovaraš ti', rekao je Lokas, objasnivši kako on i Nataša funkcioniraju.

'Neprestano se iznenađujemo, što dosta govori o nama. Tako funkcioniramo. Ali nisu to uvijek tako velike stvari kao New York.'

Lokas je otkrio da ljubomora kod njih zna biti i slatka.
'Kod nas ljubomore ima i nema. Ona je zdrava ako je možeš kontrolirati. Zna biti i slatka. No nema je u onim kritičnim, opasnim oblicima', rekao je Joško, dodajući da mu je Nataša velika inspiracija.

'Smatram da iza svakog mog uspjeha stoji i ona, a nadam se i da ja njoj pomažem kada ona ostvaruje svoje uloge. Vidiš tu borbu, taj svijet, i mislim da joj, možda i nesvjesno, dajem podršku. Ne otežavam joj, kao ni ona meni.'


183396,183840,181747,177421

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr