tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+15
Pula
+14
Rijeka
+18
Zadar
+14
Split
+17
Dubrovnik
+18

JOŠKO LOKAS:

'Nataši i meni nikad nije dosadno'

Tvorac kviza 20pet Joško Lokas otkrio je koliko uživa u vezi s Natašom Janjić, koja, kaže, stoji iza svakog njegovog uspjeha

Datum objave:
4.4.2012 10:27

Zadnja izmjena:
4.4.2012 12:39

Kviz 20pet osvojio je mnoge gledatelje zbog novčane nagrade, ali i zbog toga što ga vodi prezgodna Lorena Nosić.

Joško Lokas je za časopis Story progovorio o tome tko je zaslužan za njegove ideje te je ispričao neke detalje iz svoje veze s glumicom Natašom Janjić.

'Nataši i meni nikada nije dosadno. Uzbudljivo je zato što se sudaraš s idejama za koje misliš da nema šanse da igdje postoje osim u tvojoj glavi. A onda se iznenadiš kad čuješ da ih ne izgovaraš ti', rekao je Lokas, objasnivši kako on i Nataša funkcioniraju.

'Neprestano se iznenađujemo, što dosta govori o nama. Tako funkcioniramo. Ali nisu to uvijek tako velike stvari kao New York.'

Lokas je otkrio da ljubomora kod njih zna biti i slatka.
'Kod nas ljubomore ima i nema. Ona je zdrava ako je možeš kontrolirati. Zna biti i slatka. No nema je u onim kritičnim, opasnim oblicima', rekao je Joško, dodajući da mu je Nataša velika inspiracija.

'Smatram da iza svakog mog uspjeha stoji i ona, a nadam se i da ja njoj pomažem kada ona ostvaruje svoje uloge. Vidiš tu borbu, taj svijet, i mislim da joj, možda i nesvjesno, dajem podršku. Ne otežavam joj, kao ni ona meni.'


183396,183840,181747,177421

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr