Estrada IVA MAJOLI:

'Denis proživljava sličnu situaciju, to nas je i zbližilo'

Bivša tenisačica i izbornica reprezentacije Fed Cup Iva Majoli priznala je da se između nje i Denisa Popovića iz prijateljstva stvorila obostrana simpatija

Iva Majoli rekla je za Story što je veže za Denisa Popovića s kojim u zadnje vrijeme provodi dosta slobodnog vremena.

'Denisa poznajem kratko i mogu samo reći da smo, družeći se sa zajedničkom prijateljima, ostvarili lijep odnos. On proživljava sličnu privatnu situaciju pa su nas te priče možda i zbližile. Iskreno, među nama se rodila obostrana simpatija. No već sam vam rekla da ljubavni status nikad neću tajiti, da to nije moj stil i da kao pravi sportaš uvijek igram pošteno i časno, otvorenih karata i čistim srcem te ću priznati ako se moji osjećaji budu promijenili', rekla je Iva kojoj nije jasno kako je njihova zajednička fotografija osvanula na naslovnici jednog magazina.

'Nisam dala pristanak da fotografija bude objavljena. A koliko mi je poznato, nije ni Denis. Fotografija je ukradena. Spornu snimku posjedovali smo samo Denis i ja pa je potpuno nejasno kako je završila u novinama bez našeg pristanka. Čak razmišljam o tužbi', bila je odlučna Iva.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više