Estrada TONY CETINSKI OBJAŠNJAVA:

'Ivana i ja smo si željeli dati malo prostora'

Tony Cetinski objasnio je zašto njegova supruga i on žive na različitim adresama te kaže da se velike odluke ne trebaju donositi preko noći

Iako su Tony Centinski i Ivana Nobilo tandem koji zajedničkim snagama radi na vrlo hvaljenim albumima i pjesmama Tonyja Cetinskog, u njihovom privatnom životu ne cvjetaju ruže.

Tako su u studenome preko svoje PR menadžerice objavili da žive na različitim adresama.

'Nažalost, ovdje ne možeš jače niti udahnuti, a da to netko ne dozna i ne počne tumačiti na svoj način. Znamo da je to novinarima zanimljivo i da će o tome pisati, pa je jednostavnije u tri rečenice objasniti što se dogodilo, nego da se raspišu sa svojim fantazijama. To su neka pravila posla koja vrijede svuda u svijetu, pa i kod nas', rekao je Tony za Studio i dodatno objasnio njihovu razdvojenost.

'Željeli smo si dati prostora da bolje sagledamo situaciju u kojoj smo se našli. Velike odluke ne trebaju se donositi preko noći ako je moguće', kaže Tony. Radi na novom albumu koji izlazi na proljeće, a u intervju nije htio precizirati da li se izjašnjava kao samac ili je još u braku.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više