tportal.hr

Zagreb
+11
Osijek
+10
Pula
+9
Rijeka
-
Zadar
+11
Split
+14
Dubrovnik
+11

GWYNETH PALTROW

'Blue Ivy Carter bavit će se šoubizom'

Glumica Gwyneth Paltrow izjavila je da će kćerkica popularne pjevačice Beyonce i njenog supruga Jay-Z-ja sigurno biti u šoubiz vodama baš poput roditelja

Datum objave:
29.2.2012 7:00

Zadnja izmjena:
29.2.2012 9:15

Malena Blue Ivy Carter ima gotovo dva mjeseca, a slavne joj osobe već prognoziraju slavnu budućnost. Tako je glumica Gwyneth Paltrow sigurna da će djevojčica krenuti stopama svojih roditelja.

'Ima nešto posebno u sebi, nešto sjajno poput svoje majke Beyonce', rekla je 39-godišnja glumica za Hollywood Life.

Gwyneth Paltrow s poznatim roditeljima malene Blue Ivy Carter prijateljica je već deset godina. Pohvalila je Beyonce koja se izvrsno snašla u ulozi majke, a malena djevojčica joj je prelijepa, posebno njene oči.

Ponosni su roditelji nedavno i sudski zaštitili ime svoje kćeri. Mediji u Sjedinjenim Državama objavili su da su pjevačica i reper sudski registrirali i zaštitili ime svoje jednomjesečne kćeri Blue Ivy rođene 7. siječnja.

Nedavno je objavljeno da se o mezimici slavnog para brine čak šest dadilja te da je bočica Blue Ivy ukrašena ružičastim safirima.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr