tportal.hr

Zagreb
+6
Osijek
+6
Pula
+17
Rijeka
+16
Zadar
+17
Split
+17
Dubrovnik
+15

GWYNETH PALTROW

'Blue Ivy Carter bavit će se šoubizom'

Glumica Gwyneth Paltrow izjavila je da će kćerkica popularne pjevačice Beyonce i njenog supruga Jay-Z-ja sigurno biti u šoubiz vodama baš poput roditelja

Datum objave:
29.2.2012 7:00

Zadnja izmjena:
29.2.2012 9:15

Malena Blue Ivy Carter ima gotovo dva mjeseca, a slavne joj osobe već prognoziraju slavnu budućnost. Tako je glumica Gwyneth Paltrow sigurna da će djevojčica krenuti stopama svojih roditelja.

'Ima nešto posebno u sebi, nešto sjajno poput svoje majke Beyonce', rekla je 39-godišnja glumica za Hollywood Life.

Gwyneth Paltrow s poznatim roditeljima malene Blue Ivy Carter prijateljica je već deset godina. Pohvalila je Beyonce koja se izvrsno snašla u ulozi majke, a malena djevojčica joj je prelijepa, posebno njene oči.

Ponosni su roditelji nedavno i sudski zaštitili ime svoje kćeri. Mediji u Sjedinjenim Državama objavili su da su pjevačica i reper sudski registrirali i zaštitili ime svoje jednomjesečne kćeri Blue Ivy rođene 7. siječnja.

Nedavno je objavljeno da se o mezimici slavnog para brine čak šest dadilja te da je bočica Blue Ivy ukrašena ružičastim safirima.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr