RADOSTI MAJČINSTVA

Počinje najljepše razdoblje u Severininom životu

21.02.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Pjevačica Severina Vučković rodila je sina Aleksandra u ponedjeljak kasno na večer, a nakon što je vijesz potvrdio njen menadžer Tomica Petrović, njen profil je zatrpan čestitkama i lijepim porukama obožavatelja

'Zaljubila sam se. Dogodilo se spontano, kao što se takve stvari događaju. Kada sam se zaljubila? Odmah kad sam ga upoznala, ili pet minuta poslije', rekla je Severina nakon što je javno objavila da je pronašla ljubav svog života. I čini se, zaista je bilo tako. Srpski biznismen Milan Popović ušuljao se u njen život i izmijenio ga u pet minuta, kako kaže Seve. U tih je pet minuta u vodu palo dvije i pol godine veze sa Slavkom Šainovićem, zaruke, planovi za vjenčanje i useljenje u zajedničku kuću koju su gradili na obroncima Učke, čak i zajednički ljubimac, pas Piccasso.

Fatalan susret Severine i Milana dogodio se na proslavi njegovog 45. rođendana u beogradskom restoranu na Adi Ciganliji, kada je Severina pjevala za 250 njegovih uzvanika. A da je to bila ljubav na prvi, a čini se i na posljednji pogled, pokazuje i činjenica da se Milan pojavio već nekoliko dana nakon rođendana na predstavljanju Severininog dvostrukog DVD-a. Milanu je Severina došla u pravi tren, s obzirom da je tada proživljavao vrlo turbulentno razdoblje.

Nakon samo osam mjeseci veze Severina je objavila trudnoću. 'Trudna sam s muškarcem kojeg obožavam i koji me obasipa ljubavlju i pažnjom i mislim da nikada nisam bila sretnija', rekla je tada za Gloriju. Lijepa trudnica koja je posljednji mjesec provela u splitskoj bolnici u privatnom apartmanu redovito je svoje fanove častila novim fotkama sve većeg trbuščića, a ponosno je izjavila: 'Eh, da sam znala da je tako lijepo čekati bebu...'

Severina je bila prekrasna, uvijek dotjerana i kao trudnica te vrlo aktivna sve do početka siječnja kad je zbog blagih komplikacija primljena u splitsku bolnicu u kojoj je provela više od mjesec dana. Često su je posjećivalimajka Ana i zaručnik Milan Popović te menadžer Tomislav Petrović.Posjetili su je i prijatelji Petar Grašo i Danijela Martinović.

Dječaka Aleksandra teškog 3200 grama i dugačkog 52 centimetra Severina jerodila u ponedjeljak u 23:04carskim rezom. Porođaj je prošao bez poteškoća, a majka i dijeteosjećaju se dobro, javio je Severinin menadžer Tomislav Petrović. IakoMilan nije mogao biti sa Severinom na porođaju, sina je nestrpljivoiščekivao u bolnici u društvu njena menadžera Petrovića, saznao je 24 sata.

Severina je na svojoj stranici Facebooka dobila mnoge čestitke svojih obožavatelja koji su joj poželjeli sve najbolje.

Čestike su nakon što su čuli vijest da je njihova omiljena pjevačica rodila pretrpale njen zid, a mnogi nisu zaboravili čestitati i ocu Milanu Popoviću. Severina je još jednom stavila post da ima najbolje obožavatelje na svijetu.

Idila slavnog para nastavlja se rođenjem sinčića Aleksandra pa Severinino najljepše životno razdoblje tek dolazi. Avantura počinje!