BEZ STALNE ADRESE

Tia Jurčić otkriva kakav je život žene košarkaša

01.02.2012 u 08:49

Bionic
Reading

Istaknuti košarkaš KK Cedevite Chris Warren trenutno ima sve u životu, a za to su najzaslužniji supruga Tia Jurčić i sinčić Domenic

U čarima roditeljstva skladan par Chris i Tia uživaju jednu godinu, a za Story su rekli kako tek sada žive najljepše dane.

'Neopisiv je osjećaj biti majka pa se već godinu dana tako i osjećam', rekla je lijepa Tia, inače pokćerka ekonomskog stručnjaka Ljube Jurčića.

Tata Chris također svaki slobodan trenutak posvećuje sinu, a maleni je Domenic 21. siječnja proslavio prvi rođendan u krugu obitelji. Zato je u Zagreb došla i Chrisova majka Deborah i produžila boravak kako bi roditelji imali malo više vremena za sebe, piše magazin Story.

Tia je 2008. otišla s Chrisom u Ameriku, a imala je veliku potporu obitelji, posebno tate Ljube Jurčića. Dvije godine poslije su se vjenčali, a sada uživaju u sinčiću.

'Život supruge sportaša nije nimalo bajkovit kako ljudi misle, tim više što sam udana za stranca pa zapravo nikada nemaš jednu adresu. Nastojimo se ne opterećivati time, već živjeti dan za danom', otkrila je Tia, koja u planu ima vratiti se na studij i započeti karijeru u marketingu. Dotad će zajedno sa suprugom uživati u slatkim brigama oko sinčića.

Ponosni tata priznaje da se Tia malo više brine za sina, premda on napravi koliko može s obzirom na obaveze.