Estrada NA CRVENOM TEPIHU

Kyra Sedgwick otkrila tetovažu na rebru

  • Autor: tportal.hr
  • 31.1.2012 8:48:01
  • 31.1.2012 6:58:45

Iako su tetovaže najčešće smatrane znakom pobune, danas se tinta na koži očito već koristi umjesto obiteljskih fotografija. Poznata glumica Kyra Sedgwick na crvenom je tepihu na dodjeli nagrada SAG-a fotografima pružila priliku da uslikaju njezinu 'obiteljsku' tetovažu

Kyra Sedgwick i Kevin Bacon u braku su već 23 godine i imaju dvoje djece. S obzirom na uobičajeno trajanje brakova u Hollywoodu, Kyra i Kevin mogu se smatrati više nego uspješnim parom, piše Daily Mail.

Četrdesetšestogodišnja glumica svejedno je tom čarobnom uspjehu još dodala i – tetovažu.

Kyra Sedgwick na crvenom tepihu prije dodjele nagrada SAG-a otkrila je fotografima svoju novu 'obiteljsku' tetovažu koju je posvetila Kevinu i svojoj punoljetnoj djeci. Tetovaža se sastoji od prvih inicijala četiri člana obitelji – dva 'k', te 's' i 't' – Kyra, Kevin, Susie i Travis.

Da si je Kevin dao napraviti tetovažu, nitko je ne bi imao prilike vidjeti jer se uz svoju suprugu na dodjeli pojavio u uobičajenom smokingu i sa sunčanim naočalama. Za razliku od njega, Kyra je imala crvenu haljinu izrezanu na raznim mjestima, pa tako i na desnom rebru, gdje se nalazi njezina nova tetovaža.

Oba supružnika bila su pred publikom na samoj dodjeli kao najavljivači raznih kategorija, a Kyra je bila i među nominiranima za svoj rad na dugogodišnjoj seriji The Closer koju nakon sedam godina napušta jer se želi posvetiti obitelji.

'Prilično smo dosadni i normalni. Naravno, za djecu to nikad ne može biti do kraja normalno jer smo mi u oku javnosti, no oni su se sjajno držali sve ove godine', komentirala je Kyra svoju djecu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više