NA CRVENOM TEPIHU

Kyra Sedgwick otkrila tetovažu na rebru

31.01.2012 u 06:58

Bionic
Reading

Iako su tetovaže najčešće smatrane znakom pobune, danas se tinta na koži očito već koristi umjesto obiteljskih fotografija. Poznata glumica Kyra Sedgwick na crvenom je tepihu na dodjeli nagrada SAG-a fotografima pružila priliku da uslikaju njezinu 'obiteljsku' tetovažu

Kyra Sedgwick i Kevin Bacon u braku su već 23 godine i imaju dvoje djece. S obzirom na uobičajeno trajanje brakova u Hollywoodu, Kyra i Kevin mogu se smatrati više nego uspješnim parom, piše Daily Mail.

Četrdesetšestogodišnja glumica svejedno je tom čarobnom uspjehu još dodala i – tetovažu.

Kyra Sedgwick na crvenom tepihu prije dodjele nagrada SAG-a otkrila je fotografima svoju novu 'obiteljsku' tetovažu koju je posvetila Kevinu i svojoj punoljetnoj djeci. Tetovaža se sastoji od prvih inicijala četiri člana obitelji – dva 'k', te 's' i 't' – Kyra, Kevin, Susie i Travis

Da si je Kevin dao napraviti tetovažu, nitko je ne bi imao prilike vidjeti jer se uz svoju suprugu na dodjeli pojavio u uobičajenom smokingu i sa sunčanim naočalama. Za razliku od njega, Kyra je imala crvenu haljinu izrezanu na raznim mjestima, pa tako i na desnom rebru, gdje se nalazi njezina nova tetovaža.

Oba supružnika bila su pred publikom na samoj dodjeli kao najavljivači raznih kategorija, a Kyra je bila i među nominiranima za svoj rad na dugogodišnjoj seriji The Closer koju nakon sedam godina napušta jer se želi posvetiti obitelji.

'Prilično smo dosadni i normalni. Naravno, za djecu to nikad ne može biti do kraja normalno jer smo mi u oku javnosti, no oni su se sjajno držali sve ove godine', komentirala je Kyra svoju djecu.