I TRI LUKSUZNE NEKRETNINE

Supruga Kobea Bryanta razvodom dobila 75 milijuna dolara

21.01.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Nakon što je medije obišla vijest o razvodu najveće košarkaške zvijezde Kobea Bryanta i njegove supruge Vanesse zbog njegovih brojnih nevjera, čini se da se par dogovorio oko podjele imovine te su Vanessi pripale tri luksuzne nekretnine te vrtoglavih 75 milijuna dolara

Prema pisanju američkog portala TMZ, Kobe Bryant i njegova supruga Vanessa, s kojom je bio u braku deset godina, dogovorili su se oko podjele zajedničkih nekretnina i imovine čija vrijednost doseže vrtoglavih 300 milijuna dolara. Tako su, prema pisanju istoga portala, Vanessi, koja se od košarkaške zvijezde odlučila razvesti zbog njegovih brojnih nevjera, pripale tri luksuzne nekretnine te iznos od 75 milijuna dolara, što čini polovicu njihove zajedničke imovine.

Prema ugovoru koji su Vanessa i Kobe potpisali, Vanessi su pripale tri luskuzne nekretnine na području Newport Beacha. Točnije, u Vanessinom vlasništvu su sada luskuzna kuća u kojoj je par donedavno zajedno živio, zatim kuća u kojoj živi njezina majka te luksuzna vila koju je par preuređivao zadnje dvije godine. Tako je Vanessa iz brakorazvodne parnice izašla kao 'pobjednica'.