odvažna crvena

Rijetko pojavljivanje kćeri Kobea Bryanta: U hrabroj kombinaciji Natalia zablistala na dodjeli modnih oskara

08.11.2022 u 13:28

Bionic
Reading

Najstarija kći preminulog košarkaša oduševila je svojom pojavom na dodjeli modnih oskara. Iako je početkom 2021. potpisala ugovor s jednom manekenskom kućom, ne pojavljuje se često na crvenim tepisima. Ipak, gdje god da dođe – svi se okreću za njom

Dodjela modnih nagrada CFDA okupila je mnoge ljubiteljice mode, a među njima se našla i Natalia Bryant, najstarija kći tragično preminulog košarkaša Kobea Bryanta. Dok se Natalia nastoji držati podalje od medija, teško je ne primijetiti njezin istančan ukus za modu.

Ovom prigodom Natalia je ipak privukla pozornost odlučivši se za hrabru crvenu haljinu.

Pripijena crvena maxi haljina ima uske duge rukave te je vrlo elegantna, ali ima vrlo neobičan dodatak – kapuljaču.

Uz zanimljivu haljinu Natalia je nosila zlatne modne dodatke: zlatnu clutch torbicu, naušnice te dijamantne prstene i odgovarajuću narukvicu.

  • +7
Natalia Bryant Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

U jednom od intervjua priznala je da ju uveseljava kreativnost koju moda nudi, a kao najveću modnu inspiraciju navela je mamu Vanessu Bryant. Dodala je kako joj majka često daje stilske savjete, ali najbitniji majčin modni savjet je da prava ljepota dolazi iznutra.

U veljači 2021. potpisala je ugovor sa svjetski poznatom agencijom 'IMG Models Worldwide' koja zastupa uspješne manekenke i modele poput Gigi Hadid, Millie Bobby Brown i ostalih. Da joj je taj ugovor posebno važan napisala je i na Instagramu: 'Volim industriju i otkad znam za sebe željela sam biti model.'