SEKSI TRUDNICA

Beyonce u visokoj trudnoći dočekala Novu u restoranu

03.01.2012 u 08:12

Bionic
Reading

Unatoč napisima u kojima se tvrdilo da je tada već rodila, Beyoncé je provela novogodišnju večeru uživajući sa svojim suprugom

Tridesetogodišnja pjevačica viđena je kako dočekuje 2012. na večeri sa suprugom u poznatom restoranu u Brooklynu, piše Daily Mail. Činjenica da su viđeni u jednom od najpopularnijih restorana u New Yorku dokazuje da je u

to vrijeme još bila jako trudna.

Prema navodima stranice Radar Online, uživali su u biranim jelima talentiranog kuhara Ryana Angula koji im je pripremio foie gras s kiselim grožđem, jastoga poširanog na maslacu te pačju mesnu štrucu obloženu gorkom čokoladom. Nema sumnje da je Beyonce imala dobar apetit, ali je preskočila ponoćnu zdravicu šampanjcem.

Iako je u visokoj trudnoći, Beyonce nije bila odjevena u tradicionalnu trudničku odjeću. 'Izgledala je nevjerojatno i nosila je do neba visoke pete. Zaista je impresivno vidjeti ženu u visokoj trudnoći koja tako spektakularno izgleda', izjavio je izvor za magazin People.

Već su 30. prosinca krenule internetske glasine da je Beyonce rodila djevojčicu

Prema tim navodima, koje nisu potvrdile ni pjevačica ni njezin suprug Jay-Z, američka je zvijezda dala ime svojoj kćeri Tiana May Carter. Vijest se proširila nakon što je bolničko osoblje u privatnoj bolnici St Luke Roosevelt Hospital u New Yorku obaviješteno da se pripreme za VIP trudnicu. Pjevačica je posljednje mjesece trudnoće provela u New Yorku, a nema sumnje da se lijepo opuštala u višemilijunskom penthouseu koji dijeli sa suprugom.