POSAO ILI ZABAVA

Ivana na Tonyjevom koncertu – znak pomirenja?

06.12.2011 u 18:28

Bionic
Reading

Premda su Ivana Nobilo Cetinski i Tony Cetinski nedavno odlučili živjeti na različitim adresama, par je zakonski još uvijek u braku, a nedavna zajednička pojavljivanja pokrenula su pitanja – radi li se o pomirenju?

Početkom studenoga Ivana Nobilo Cetinski i Tony Cetinski odlučili su neko vrijeme živjeti na različitim adresama, Tony u stanu u Mesničkoj, a Ivana s kćeri Piom u stanu na Črnomercu. No to nije i kraj njihove poslovne suradnje.

Kako piše magazin Story, prošli je tjedan tamnokosa menadžerica ugovorila Tonyju nastup na otvorenju ekskluzivnog kompleksa centra zabave Green Gold Club Bar & Restaurant. Koncert je i sama došla poslušati, a ostatak večeri provela je s još uvijek aktualnim suprugom u VIP dijelu jednog noćnog kluba, prenosi Story

Osim toga, još uvijek bračni supružnici prije desetak dana su viđeni u zajedničkom šopingu u Centru Kaptol pri čemu su djelovali veselo i opušteno, piše Story. Neizbježno, svojim su zajedničkim pojavljivanjima potaknuli nova pitanja – radi li se o pomirenju?