tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+7
Pula
+12
Rijeka
+11
Zadar
+13
Split
+14
Dubrovnik
+14

ANTE GOTOVAC:

Simona mi nije dala vidjeti kćer

Četrdesetdvogodišnji vlasnik zagrebačkog autoservisa Ante Gotovac tvrdi kako nije vidio vlastitu kćer već sedam mjeseci jer mu bivša supruga Simona Šajn to nije dozvolila

Datum objave:
5.10.2011 19:22

Zadnja izmjena:
5.10.2011 19:57

Ante Gotovac posjetio je centar za socijalnu skrb kako bi dogovorio termin kad će vidjeti svoju petogodišnju kćer Gabrijelu koja je nakon rastave pripala njegovoj bivšoj ženi Simoni Šajn. Gotovac tvrdi kako je morao posjetiti centar jer se nikako nije uspijevao ništa dogovoriti sa Simonom, piše 24 sata.

Ne samo da Simona Šajn prema tvrdnjama Ante Gotovca nije vlasniku zagrebačkog autoservisa omogućila da vidi svoju kćer, već ga je navodno i namjerno u tome sprečavala. Simona odgovara kako je Gotovac mogao vidjeti svoju kćerkicu kad god je htio, ali niti je pitao za nju, niti je plaćao alimentaciju.

Nakon što je Ante Gotovac obavio razgovor s centrom za socijalnu skrb uspio se dogovoriti s bivšom suprugom i dobio je dozvolu da vidi Gabrijelu. Posjećivat će je dva puta tjedno po šest sati.

Simona Šajn je rekla kako će se žaliti na odluku jer se njoj to čini prečesto te namjerava tražiti smanjenje očevih posjeta na svaki drugi tjedan. Dodala je kako nije Gotovac kontaktirao centar za socijalnu skrb, već je centar njega pozvao jer se Simona namjerava odseliti iz Hrvatske.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr