Estrada GLASINE O RAZVODU NE PRESTAJU

Jelena Perčin s kćeri se odselila od supruga

U medijima su se pojavili napisi o razvodu Jelene Perčin i Kristijana Babića nakon tri godine braka, a Story sada piše da se Jelena odlučila iseliti iz stana koji je dijelila sa suprugom i trogodišnjom kćeri

'Nemam komentara i nikad ga neću imati. Ne želim razgovarati o svom braku', bio je jedini komentar koji je Jelena Perčin dala, ne želeći ni potvrditi ni demantirati nagađanja da se rastaje od suvlasnika zagrebačkog kafića Kristijana Babića nakon tri godine braka.

No usprkos tome što nije željela ništa komentirati, kako navodi Story, Jelena i Kristijan se doista razvode. Prije desetak dana, kada se Jelena vratila s dvomjesečnog ljetovanja u Dubrovniku i Konavlima s kćeri Lotom, uskoro bivši bračni par o svojoj odluci je obavijestio članove obitelji i najbliže prijatelje, a ona nije donesena ishitreno i preko noći, piše Story.

Kako doznaje Story, nakon povratka s ljetovanja, koje je provela bez supruga, Jelena je unajmila stan i s trogodišnjom kćeri napustila dom.

Još krajem prošle godine Jelena je izjavila da bi voljela imati još jedno dijete te da nikako ne bi htjela da Lota ostane jedinica. No samo mjesec dana poslije te izjave, početkom siječnja ove godine,  viđena je na dočeku Nove godine u društvu zgodnog glumca Ivana Hercega. Jelena i Ivan su se zbližili na snimanju serije 'Najbolje godine', a već se tada nagađalo da među njima ima nešto više od prijateljstva, ali oboje su to demantirali.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više