TRENUTAK ZANOSA

Što je značio poljubac Jelene Perčin i Ivana Hercega?

10.01.2011 u 07:48

Bionic
Reading

Iako je dvije godine u braku s ugostiteljem Kristijanom Babićem, lijepa glumica Jelena Perčin Babić i njezin kolega iz serije 'Najbolje godine' Ivan Herceg na dočeku Nove godine strastveno su se poljubili naočigled gostiju u klubu Pepermint. Jelena tvrdi da se radilo samo o prijateljskom poljupcu

Na dočeku Nove godine u zagrebačkom klubu Pepermint Jelena Perčin Babić i Ivan Herceg strastveno su se poljubili naočigled gostiju koji su bili prisutni u klubu. Viđeni su i kako zajedno odlaze sa seta snimanja 'Najboljih godina', a u četvrtak su se družili u klubu People's, piše magazin Extra.

Komentar poljupca stigao je samo od Jelene Perčin Babić. Glumica je rekla da je Novu godinu dočekala sa suprugom u Muzeju za umjetnost i obrt. 'Nakon toga navratila sam do Peperminta kako bih se javila nekim prijateljima i dragim ljudima koji su ondje slavili, tako da ste me vjerojatno vidjeli kad sam Ivanu čestitala Novu godinu', rekla je za Extru.

'Inače ne pretjerujem u ispijanju alkohola, ali ovoga se doista ne sjećam', rekla je Jelena novinarima Extre preko telefona i dodala da se s Ivanom Hercegom doista zbližila tijekom snimanja 'Najboljih godina', no samo na prijateljskoj bazi.