DEČKO METROSEKSUALAC

Liz Hurley otkrila da partner koristi njezinu kozmetiku

05.09.2011 u 08:11

Bionic
Reading

Dečko Elizabeth Hurley, igrač kriketa Shane Warne često se mora braniti od kritika da je u vezi s glumicom postao metroseksualac

Dečko bivšeg modela i glumice Elizabeth Hurley toliko je postao opsjednut svojim izgledom da je nabavio vlastite kozmetičke proizvode, piše Daily Mail. 'Sad ima svoje preparate. Shane koristi žensku kozmetiku koja je puno bolja', rekla je

Hurley za časopis Easy Living.

'Svi muškarci koje sam znala koristili su moju kozmetiku i nastavili je koristiti', izjavila je 46-godišnja Hurley koja priznaje da je u životu vidjela samo jednu utakmicu kriketa i da nema namjere više gledati taj sport, pogotovu jer se njezin dečko, australski igrač, potpuno povukao iz tog sporta.

Warnea su pratile glasine kako je za njegov bolji izgled zaslužna plastična operacija, ali on ističe kako nije išao pod nož. Warne sada ima 78 kilograma za razliku od 92 kilograma koje je imao dok se profesionalno bavio sportom.

'Liz je već umorna od napisa kako je me ona promijenila. Elizabeth nema zabodenu štiklu u moja leđa i ne govori mi da moram napraviti to trbušnjaka', rekao je Warne.