Estrada DUŠKO MODRINIĆ:

Trudim se biti romantičan u svakom trenutku

Premda ga je proslavila uloga Roka u reklami za T-Mobile, zadarski glumac Duško Modrinić kaže da nije tipičan Dalmatinac, a tajnu svoje duge veze, priznaje, vidi u tome što se trudi biti romantičan u svakom trenutku

32-godišnjeg zadarskog glumca Duška Modrinića proslavila je reklama za T-Mobile u kojoj glumi Roka, lijenog Dalmatinca koji svoju turističku agenciju vodi ležeći na obližnjoj plaži. Ipak, Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu upisao je tek iz četvrtog pokušaja, ali tada je dobio priliku baviti se onime čime je oduvijek htio.

'Eto, tako je ispalo - četvrta sreća! No nije mi žao jer sam za to vrijeme odradio neke lijepe stvari, a kasnije se sve dogodilo samo od sebe', rekao je za magazin Extra.

Osim što glumi, Duško dobro imitira i namjerava to jednog dana i prezentirati publici: 'Nisam loš. Od političara, preko pjevača, do ljudi oko mene, imitiram sve! Jednoga dana to mislim prezentirati i široj publici, odnosno prenijeti na pozornicu.'

Ipak, prije novih poslovnih pothvata, čeka ga odmor. Iako će to djelomično biti radni odmor, većinu ljeta posvetit će svojoj dugogodišnjoj djevojci, a uspjeh veze vidi u tome što se u svakom trenutku trudi biti romantičan, piše magazin Extra.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više