STAVILA IME DRAGE OSOBE

Nikolina Pišek ukrasila leđa tetovažom

26.07.2011 u 12:43

Bionic
Reading

Prezgodna Nikolina Pišek ima novu tetovažu koju je posvetila svojoj kćerki Hani

Učeći na tuđim iskustvima, Nikolina Pišek je bila pametnija, tako da nije tetovirala ime dečka, nego svoje kćeri.

'S obzirom na tuđa iskustva, htjela sam tetovirati ime nekog s kim sam trajno vezana. Uvijek sam se htjela tetovirati pa sam si tetovirala Hanino ime na leđa. Ona mi je rekla da sam blesava', rekla je ponosno Nikolina, ističući da je tetoviranje, kako joj je objasnio majstor za tetovažu, poseban ritual.

'Nije bilo bezbolno jer je blizu kralježnice, a kad sam majstora za tetovažu pitala može li neka lokalna anestezija, rekao je da je bol dio rituala.'

Nikolina je nedavno bila u Berlinu, a kad je na moru više se voli baviti nekim spotom nego se izležavati na plaži.

'Kad se izležavam, imam grižnju savjesti. Treba mi neki sport, zezancija…', kaže Nikolina koja je postala trendi crvenokosa onog dana kad je završilo snimanje 'Najboljih godina'.

'Kad su me pustili s lanca, onda sam obojila kosu. No i prije sam bila crvenokosa', govori Nikolina koja voli tulumariti, a ističe da je njezin dečko Matija veći partijaner od nje.

'Volim barem jednom godišnje otići na Zrće i naći se s ljudima koje ne vidim često. Matija jako voli izlaziti i čini to više od mene jer živi u boljoj sredini za izlaske.'

Nikolina Pišek preko ljeta čita scenarij koji je dobila, i to ne iz Hrvatske, nego iz inozemstva, i koji joj se jako sviđa.