MAJA VUČIĆ:

Želim muškarca s kojim mogu dijeliti život

26.07.2011 u 07:06

Bionic
Reading

Zagrebačka pjevačica otkrila je kakav je muškarac može privući, s kim i kako najradije provodi slobodno vrijeme, kako se snašla u ulozi samohrane majke te kome je posvetila novi album 'Za tebe'

Iza 34-godišnje Maje Vučić je 15 godina karijere, što s članicama grupe Divas, što samostalne, razvod braka s dubrovačkim umjetnikom Igorom Hajdarhodžićem te rođenje kćeri Gite. Nakon pet godina stanke, uglavnom posvećene obitelji, humanitarnom radu te svojoj profesiji, psihologiji, Maja Vučić vratila se na glazbenu scenu predstavljajući najavni singl albuma 'Za tebe', pjesmu 'Šah mat'.

'Jesam, konačno sam se vratila. Ja sam napisala glazbu, Andrea Čubrić tekst, Duško Janković je napravio aranžman, dok je Tony Cetinski bio zadužen za produkciju. Album se zove 'Za tebe', sadržavat će deset pjesama, a 'Šah mat' je jedna od njih', izjavila je Maja u intervjuu za Extru. Iako je danas samohrana majka, muška ruka joj ne nedostaje, no mogućnost da se ponovno zaljubi, pa čak i uda – ne isključuje.

'U smislu da treba promijeniti žarulju i nešto zašarafiti, muškarac mi ne nedostaje. Kad malo bolje razmislim, i kada sam imala muškarca sam to sama obavljala. Trenutno nemam nikoga, no mislim da me mogu privući muškarci kakvi su me privlačili i dosad, ne postoji neki recept. Znam da me ne mogu privući napuhanci, bahati, socijalno neosjetljivi muškarci. Primjerice, ne bih mogla biti s muškarcem koji baca papiriće po podu, pljuje', otrkila je Maja za Extru.