NAKON DESET GODINA

Marija Škaričić i Hrvoje Hribar prekinuli vezu

09.07.2011 u 16:47

Bionic
Reading

Nakon deset godina veze, redatelj Hrvoje Hribar i glumica Marija Škaričić više nisu zajedno

'O kraju naše ljubavi razgovarali smo dva mjeseca jer prekid desetogodišnje veze ne događa se preko noći. To je proces koji traje', rekla je glumica Marija Škaričić (33).

Redatelj Hrvoje Hribar (49) i glumica prekinuli su prije nekoliko tjedana, piše 24 sata. Kaže da su se mirno razišli i da su ostali prijatelji, ali nije otkrila razloge prekida. Odluku su, kažu, donijeli zajednički.

No ubrzo nakon njihova prekida Hrvoje je fotografiran kako strastveno ljubi dugokosu brinetu. Iako se nagađa da je redatelj prije prekida započeo drugu vezu, Marija tvrdi da nisu prekinuli zbog nevjere.

'Slobodan je čovjek i ne želim komentirati kako provodi slobodno vrijeme. Može raditi što god želi', kaže Škaričić. Hribar nije želio otkriti tko je nova djevojka.

'Marija i ja više ne planiramo zajednički život. To je iza mene', rekao je redatelj filma 'Što je muškarac bez brkova', na kojem je surađivao s Marijom.

Ona je često isticala da je sretna s njim i da voli njegovo četvero djece koje ima iz veza sa scenaristicom Tanjom Kirhmajer i glumicom Jelenom Miholjević.