KAFTAN STUDIO

Ovaj brend zaslužan je za najbolja izdanja s crvenog tepiha u Sarajevu

16.08.2021 u 12:51

Bionic
Reading

Novo, 27. izdanje najglamuroznijeg filmskog festivala u regiji vratilo je sjaj i raskoš na crveni ćilim, kao i na ulice Sarajeva

Crveni tepih prva tri dana 27. Sarajevo film festivala obilježile su prelijepe žene i divne kreacije, od kojih se vodećom damom proteklog vikenda pokazala Jasna Đurčić, glumica i predsjednica žirija Natjecateljskog programa – igrani film.

Prve dvije večeri na crvenom tepihu blistala je u kreacijama bosanskohercegovačkog Kaftan studija, a upravo je ovaj brend zaslužan za jedna od najboljih izdanja viđenih u prvim danima ove svjetski poznate filmske manifestacije.

Kaftan studio također je bio odabir hrvatskih glumica Marije Škaričić i Darije Lorenci Flatz te su raskošnim izdanjima plijenile pažnju publike i predstavnika medija.

S druge strane, prve večeri Sarajevo film festivala najveću pozornost plijenila je Lejla Filipović u haljini hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović, a kojom je unijela dašak Hollywooda na sarajevski crveni ćilim.

  • +3
Glamur na 27. Sarajevo film festivalu Izvor: Promo fotografije / Autor: 7. Sarajevo Film Festival, 2021 (c) Obala Art Centar